Page 1 of 1

Hallo allamaal

Posted: 28 Nov 2019, 08:06
by Gilad2230
Hallo,
Ik ben Gilad (46 jaar) en woon met mijn kersverse vrouw Heidi in Herselt. Ik werk in Vilvoorde voor een bedrijf die badkamers verdeeld naar de groothandel. Ik heb pas 2 maand geleden Aquaponics ontdekt en ben er zo van onder de indruk dat ik het ook zou willen opstarten.
Nu had ik graag enkele bestaande systemen bekeken en advies gekregen. Bij deze mijn vraag of er iemand regio Herselt / Westerloo / Aarschot woont en even de tijd wil nemen om me zijn installatie te laten zien? U mag me gerust contacteren via een PM of op gilad.peltier@gmail.com.

Ik wil wel degelijk eerst inzien of ik tijd genoeg heb om deze super coole hobby tot een goed eind te brengen en welke installatie ik het beste zou opstellen (serre of niet, welke vis, stoppen in de winter en daarna terug opstarten, enz???)

Bedankt voor jullie aandacht en ik hoop dat ik de gelegenheid zal krijgen om enkele van jullie te ontmoeten. Ik kijk ook uit naar een mogelijke cursus of workshop.

Met vriendelijke groeten,
Gilad

Re: Hallo allamaal

Posted: 22 Dec 2019, 19:49
by Vasch
Hallo Gilad en welkom op het forum!
Door de drukte komt mijn reactie wat traag, sorry daarvoor.

Je contacteert best Niels via niels@aquaponic.be : hij zal je met plezier een rondleiding geven in zijn systeem in Betekom.
Doe hem de groeten.

Valentijn

Re: Hallo allamaal

Posted: 23 Dec 2019, 08:46
by Gilad2230
Hallo Valentijn,

Bedankt voor het antwoord. Ik zal Niels een mailtje sturen.

Groeten,
Gilad